Elk van de kwekerijen komt op een punt waar ze een beetje herontwerp nodig hebben. Remodelleren is een gigantisch werk. Het vereist veel baanbrekende gedachten, tijd en informatie. De overgrote meerderheid van de mensen moet hun kinderkamer aanpassen om er aangenamer en aangenamer uit te zien. Een paar groepen moeten een meer of een zwembad introduceren. “De beste plek om je tuin te ontwerpen, is er gewoon in te zitten”, zegt de Nederlandse plantmeester W. Oudshoom. In dit artikel geven we je een aantal waardevolle tips en maken we je opknapbeurt eenvoudiger.

Onderzoek om te beginnen een indeling van uw tuin. Dit arrangement moet aansluiten bij de huidige uitstraling van de kinderkamer en de toekomstige uitstraling van de kinderkamer. In je weegschaalplan moet je wat ruimte laten voor de aantekeningen, onverwachte gedachten, de namen van planten en nog veel meer. Vergeet niet te noteren hoe het licht daar beweegt. Licht is significant significant voor de planten en de behoefte aan licht voor enkelvoudige planten contrasteert sterk. Kies daarna waar u uw kinderkamerstructuren wilt monteren. Deze structuren kunnen onder een helder of onduidelijk gebied liggen.

Selecteer ook voorzichtig de planten voor uw kinderkamer. Bedenk ook dat weinigen van elke vreemde plant in uw tuin moeten worden verplaatst of verwijderd. Je hebt zeker een aantal buitengewone en prachtige planten. Laat ze je tuin vullen. Tuinarchitecten denken consequent na over de planten en bomen. Denk eraan om de planten te kiezen die goed in uw omgeving passen. In het geval dat u niet weet of de door u gekozen planten goed zullen passen in uw omgeving, kunt u over het algemeen vragen stellen aan kwekerijen, specialisten op het gebied van tuinbouwvergroting en verschillende instellingen. Ze zullen u redelijke planten per omgevingszone voorstellen. Kies geschikte bomen, struiken en muren om de constructie voor uw tuin in te kaderen.

Je zou de verticale scène moeten overwegen. Het is voorgeschreven om hoge planten en stromende planten in de kwekerij te plukken, omdat deze planten de verdelers en muur kunnen omhullen. Evenzo vormen deze planten een buitengewone omgeving. Neem grote bomen, planten en verdelers op als basis in het arrangement van uw tuin. Maak een blauwdruk van de dingen die u moet toevoegen op het volgende papier en leg de schets over de hoofdtekeningen om te zien hoe de dingen er samen uitzien. In het geval dat u ervoor kiest om een ​​poging te wagen om te cultiveren, kunt u een territorium in uw kwekerij overwegen met zoveel zon als redelijkerwijs kan worden verwacht, gezien het feit dat de producten van de grond geen substantiële schaduw zullen opvullen. Zorg ervoor dat u voorgestelde assortimenten groenten voor uw ruimte ontwikkelt. Bij de buurttuinwinkel kunt u hulp vragen voor assortiment toegankelijk. Over het algemeen is het slimmer om geweldige zaden te kopen en ze niet erg diep te planten.

Als u meer ruimte nodig heeft voor ongebruikte graafgereedschappen en andere hardware, is het noodzakelijk om de

Garden